dinsdag 12 januari 2016

Januari, muziek, dans en David Bowie

Het nieuwe jaar begint bijzonder! In Drenthe, Friesland en Groningen Code Violet door het ijzige weer! Zelfs de scholen en universiteiten hadden 3 dagen ijzelvrij. Niet erg want het leverde bijvoorbeeld in Steenwijk ook mooie beelden op..
Dit weerhoudt niemand om te overnachten in Groningen en de cultuur te proeven. Welke tips heb ik in dit nieuwe jaar voor jullie?
Nou als je het coolste live muziekfestival wilt meemaken, dan zou ik echt naar Eurosonic Noorderslag gaan. Van heinde en ver komen er goede bands optreden en er is zelfs een waar hotelschip in de Eemshaven waar nog steeds kamers te boeken zijn! Uiteraard ben ik met onze Suite 30 al jaren van te voren volgeboekt en dit jaar zitten ook mijn huisje Loge 10 en  ons loftappartement Loft 6 vol.

Tot en met 13 maart is de Expositie David Bowie geopend. Heel mooi om erheen te gaan en grijp de kans om dit te combineren met een stijlvolle overnachting in Groningen, 4 dagen geleden werd David 69 jaar en 2 dagen later, op 10 januari overlijdt hij aan de gevolgen van kanker.

Wil je weggeblazen worden? Ga dan naar de moderne Dansvoorstelling Phobia waarbij je anderhalf uur aan den lijve ondervindt wat de angst voor een bomaanslag met een mens doet. Lees hier een recensie uit de Theaterkrant. En daarna een borrel, natuurlijk bij schouwburgkroeg de Souffleur.

Tot gauw in Groningen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten