woensdag 20 juli 2016

Vacatures Overnachten in Stijl

http://www.overnachteninstijl.nl

Per 1 september 

Vacature                           2 Huishoudelijk medewerkers (M/V)

                                         8 u per week/ 16 u per week (gemiddeld)


Taakomschrijving

16u p/wk (vacature 1)

Je draagt zorg voor het verblijfsgereed maken van 3 hotelappartementen van Overnachten in Stijl in de stad Groningen. Die doe je tijdens de wisselingen (vanaf de uitchecktijd 11 uur en uiterlijk om 15:00 uur gereed). De wisselingen kunnen op alle dagen van de week plaatsvinden, dus ook op zaterdagen en zondagen. Binnen dit tijdvak kan het zijn dat je 2 appartementen en soms 3 appartementen schoonmaakt. Incidenteel verwelkom je gasten bij vervanging, tijdens de vakantieperiode bijvoorbeeld.Taken die bij de hotelappartementen horen zijn het opmaken van de bedden afhalen en opmaken, stofzuigen, vele wasjes draaien, dweilen, ontkalken, aanvullen van de verbruiksartikelen als thee, koffie en koffiemelk, toiletpapier, keukenrol, etc. Het wegbrengen van het afval en het schoonhouden van de omgeving, hoort bij de taken. Daarnaast verricht je indien van toepassing licht technisch werk als het vervangen van lampen, batterijen etc. Je geeft tijdig technische mankementen door (aan kamer en/of huishoudelijke hulpmiddelen) die je zelf niet weet op te lossen, zodat hier actie op genomen kan worden en de kwaliteit niet in het geding komt. Het resultaat is een schoon appartement welke ook door de gast als zodanig positief beoordeeld wordt.

8 u p/wk (vacature 2)

Het wekelijks schoonmaken van een kantoorpand, taken die erbij horen zijn onder andere, stofzuigen, afstoffen, de bureaus afnemen, vele wasjes draaien, vaatwasser in - en uit ruimen, trappenhuis schoonmaken, vuilnis legen en wegbrengen. Terras netjes houden. Er is een checklist aanwezig.
Werkzaamheden vinden buiten kantooruren plaats.Je draagt zorg voor het ‘verblijfsgereed’ maken van het hotelappartement Loft 6 (tussen 12 en 15 uur) tijdens de wisselingen. De wisselingen (gemiddeld 3 per week) kunnen op alle dagen van de week plaatsvinden, dus juist ook op zaterdagen en zondagen. Voor de taken van het hotelappartement, zie hierboven. 

Ik bied

Uurloon               €10,41 (bruto) Bedrijfstak Horeca. Bij goede geschiktheid  en een wederzijdse goede klik, betreft het een leuke baan voor langere tijd.

Eisen

Je woont in de stad Groningen en beschikt over een fiets waarmee je snel bij de appartementen kunt komen. Je bent vrolijk en optimistisch qua karakter en je ziet er representatief uit. Je beschikt over een telefoon met de mogelijkheid om apps te downloaden en je bent handig met internet op je telefoon. Je beschikt over Whatsapp.
Je bent in staat om zelfstandig te werken, maar je staat open voor een ander;
Je bent goed in schoonmaken en kent vele huishoudelijke oplossingen;
Je bent slim en kijkt verder dan je neus lang is;
Je bent een harde werker, staat stevig in je schoenen en hebt een goede fysieke conditie;Je werkt gestructureerd en snel, je houdt de tijd in de gaten.
Je bent beschikbaar per 1 september en kunt op korte termijn al meedraaien om ingewerkt te raken.

Sollicitaties:

Motivatie per mail en CV  in de bijlage naar suite30@live.nl t.a.v. Diet Daleman (eigenaresse en directe collega). Geen acquisitie s.v.p. Voor de sollicitatie is het van belang dat je een Verklaring omtrent het Gedrag aanvraagt bij de Gemeente Groningen. Deze wordt vergoed. Mijn website kun je bekijken op http://www.overnachteninstijl.nl en voor al het leuks te doen in Groningen op dit moment houd ik een Facebook pagina bij, zie hiervoor: http://www.facebook.com/overnachteninstijl

Sluitingsdatum: woensdag 27 juli 2016


 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten